RTFX dance studio predstavlja koncept prostora in delovanja, ki omogoča individualno obravnavo in daje priložnost plesne izkušnje tako profesionalnim plesalcem, kot tudi tistim, ki še niso nikoli plesali.

Zadnje novice

Plesna šola Artifex + X-Planet išče Bigfoota!

Vsi poznamo geslo, da na mladih svet stoji, tega pa se dodobra zaveda tudi  naša plesna šola Artifex, kjer skrbimo za plesalce že od malih nog. Pod imenom tečajev X-planet organiziramo, skupaj z prepoznavnim raperjem Nipkejem, plesne urice za najmlajše od treh let naprej. A to ne pomeni le tečajev in igre, ter osvojitve osnovnih motoričnih sposobnosti skozi ples. Mladim želimo dodatno omogočiti okoliščine, da se lahko tudi sami pokažejo na odru in tako osvojijo svoje prve veščine nastopanja in premagajo strah pred nastopanjem že zelo zgodaj ter se ob tem zabavajo.

Tokrat so zanje pripravili brezplačno otroško delavnico, na kateri so nadobudni mali umetniki ob pomoči animatork izrazili svojo kreativno žilico z izdelovanjem odtisov svojih rokic in nogic. Ko je bila razstava Malih Bigfootov popolna, se je dogajanje preselilo v dvorano, kjer so se v svojem prvem javnem nastopu predstavili plesalci in plesalke iz skupine X-Planet.

Najmlajše člane plesnega studia Artifex in njihovo trenerko Amelo Kurtič je občinstvo nagradilo z gromkim aplavzom. Nasmejanih obrazov so zatem na odru spremljali tudi nastop njihovega drugega trenerja Nipketa, ki je dodobra ogrel glasilke vseh prisotnih s svojim komadom Noben me ne razume. Ob podelitvi nagrad, ki jih je pripravil Center Interspar Vič, so bile odkrite tri nove bodoče glasbene zvezde, dopoldne pozitivnih vibracij pa je kronal premierni ogled animiranega filma Mali Bigfoot. Srčno in zabavno pustolovščino za vso družino si je že mogoče ogledati na rednem sporedu Kina Bežigrad.
Za vse zainteresirane pa še vedno pripravljamo nove vpise na naš plesni tečaj X-planet , kjer bodo najmlajši lahko spoznali lepote Hip Hopa, se ob tem neizmerno zabavali in premagali strah pred nastopanjem, ki jim bo kasneje dobro služila celo življenje. Vse to in še več ponuja plesna šola Artifex.

Povezava do fotografij v visoki kakovosti: TUKAJ.

Avtor fotografij: Matic Kremžar Photography

Hvala vsem za obisk in prijetno druženje

Naj prihodnost pleše v lepši svet!

POST A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.