RTFX dance studio predstavlja koncept prostora in delovanja, ki omogoča individualno obravnavo in daje priložnost plesne izkušnje tako profesionalnim plesalcem, kot tudi tistim, ki še niso nikoli plesali.

Zadnje novice

Ladies Day

Ladies Day

Ladies Day je program namenjen nežnejšemu spolu. Za dame, ki bi rade delale na svojem gibanju, da postane bolj ženstveno in privlačno. Program vključuje vaje za raztezanje, delo na odrskem nastopanju, vključitev tehničnih elementov z dodatkom street jazza,. Poleg plesnih elementov bodo v ladies day open classe vključena tudi predavanja s strani strokovnjakov iz področja mode in ličenja.

Primerno za dame ki cenijo svojo ženstvenost

  • Plesalce/ke iz drugih plesnih šol
  • Plesalce/ke, ki bi radi nadgradili svoje znanje
  • Plesalce/ke, ki imajo napolnjen urnik in si radi urejajo svoj čas sami
  • Plesalce/ke, ki jih zanima pestrost plesnih učiteljev in znanja

Vpiši se

*S poslanim sporočilom se strinjam s Splošnimi pogoji prijave in prejemanja e-novic, dostopnimi na spletni strani www.theartifex.si.

Trenerja

Nik Kidrič

Nik je kot oseba sicer malce zadržan, kar se pa ne kaže pri njegovih koreografijah. Z drznimi koraki vas bo popeljal v plesni svet brez zavor, kjer boste lahko sprostili svojo energijo in še tako zakopana čustva. Že od vsega začetka plesne šole The Artifex se skupaj z ostalimi plesalci udeležuje tekmovanj in nastopov svetovnega ranga.

Nina Ogrin

S plesom se ukvarja že 20 let. Tekmovalno pot je začela pod okriljem plesne šole Urška kot pionirka in od takrat večkrat stala na stopničkah državnih in mednarodnih prvenstev tako v solo, duo in skupinskih kategorijah. Zelo rada ustvarja plesne predstave s plesalci iz različnih plesnih smeri. Prav tako je koreografinja in artistični vodja profesionalne plesne skupine Stars

Event Hours(1)

  • Ponedeljek

    20.30 - 22.00