RTFX dance studio predstavlja koncept prostora in delovanja, ki omogoča individualno obravnavo in daje priložnost plesne izkušnje tako profesionalnim plesalcem, kot tudi tistim, ki še niso nikoli plesali.

Zadnje novice

RTFX Dame

RTFX Dame

Tečaj je namenjen vsem damam in mamam, ki si želijo naučiti modernih Hip Hop plesnih korakov. Hip Hop za vse generacije, za vse mame in dame, ki si želijo več akcije, da padejo v hip hop vibracije!.

Vabljene vse dame, starejše od 25 let, ki želijo narediti nekaj zase in za svet!

Hip Hop začetni tečaj je namenjen učenju osnovnih korakov. Skupina se bo družila in spoznavala moderne Hip Hop ritme in kulturo Hip Hopa z “extra fresh ” učiteljem plesa Dariom Šegovičem (O.Gjem).

Hip Hop tečaj mame in dame bo potekal

– 2x tedensko od septembra do junija

Cena za mesečni tečaj: 60€

Za vpis izpolnite obrazec s klikom na povezavo: VPIS

Za vse ostale informacije nam pišite na elektronski naslov: info@theartifex.si ali nas obiščete na Celovški cesti 175 v terminu razpisanih tečajev.

Vpiši se

Hip hop trener

Dario Šegović

O.G.

Dario Šegović je že v mladosti je začel osvajati naslove državnih, evropskih in svetovnih prvakov. Svojo pozornost je preusmeril in predal hip hop-u ter postal večkratni državni prvak v hip hop solu. Njegovo poučevanje je zabavno, a vedno strokovno in profesionalno.

Event Hours(2)

  • Torek

    20.30 - 22.00

  • Četrtek

    20.30 - 22.00