RTFX dance studio predstavlja koncept prostora in delovanja, ki omogoča individualno obravnavo in daje priložnost plesne izkušnje tako profesionalnim plesalcem, kot tudi tistim, ki še niso nikoli plesali.

Zadnje novice

RTFX Začetniki

RTFX Začetniki

Tečaj je namenjen popolnim začetnikom, starim 12 let ali več, ki želijo vstopiti v svet hip hop-a. Tudi če še ne znaš plesati se ni treba bati, naučili te bomo spoznati se s prvimi hip hop koraki.

Vsak nekje začne!

Hip Hop začetni tečaj je namenjen učenju osnovnih korakov. Skupina se bo družila in spoznavala moderne Hip Hop ritme in kulturo Hip Hopa z “extra fresh ” učiteljem plesa Dariom Šegovičem (O.Gjem).

Hip Hop tečaj RTFX Začetkini bo potekal

– 1x tedensko od septembra do decembra.

– 2x tedensko od januarja do junija

Cena 80 € za 8 treningov

Za vpis izpolnite obrazec s klikom na povezavo: VPIS

Za vse ostale informacije nam pišite na elektronski naslov: info@theartifex.si ali nas obiščete na Celovški cesti 175 v terminu razpisanih tečajev.

Vpiši se

Hip hop trener

Amela Kurtič

Amela je svojo plesno pot začela s svojimi 12 leti. Svoje plesno znanje je nadgradila na Umetniški gimnaziji v Ljubljani, smer Sodobni ples. V svoji plesni karieri je dosegla že več zavidljivih dosežkov, na državnem, evropskem in svetovnem prvenstvu, sodelovala pa je pri ustvarjanju večih videospotov, predstav, nastopov itd. Sedaj svoje znanje predaja naprej mlajšim generacijam. Vedno nasmejana in polna pozitivne energije v vlogi pedagoginje, s pomočjo Nipketa, poučuje najmlajše, da se pogumno podajo na pot prvih plesnih korakov