RTFX dance studio predstavlja koncept prostora in delovanja, ki omogoča individualno obravnavo in daje priložnost plesne izkušnje tako profesionalnim plesalcem, kot tudi tistim, ki še niso nikoli plesali.

Zadnje novice

X Planet

X Planet

Če rad/a uživaš v Hip Hop glasbi migaš boke, roke in noge, nadgradi svoje plesno znanje in nas pridi obiskat v plesno šolo in studio #RTFX , kjer te bomo naučili vrhunskih gibov in koreografij.

Vklop’ vajb’ in dodaj ritem svojemu življenju.

X Planet je Hip Hop plesni tečaj za najmlajše. Na njem se učimo osnovnih gibov, sponzavanja ritmike, rim, prvih koreografij, druženja in tekmovanja.

Spoznajte Hip Hop skozi zabavo, rimo in ritem skupaj z Nipketom!

Za vse ostale informacije nam pišite na elektronski naslov: info@theartifex.si ali nas obiščete na Celovški cesti 175 v terminu razpisanih tečajev.

Na X Planetu sta na voljo 2 skupini;
– 3 do 5 let
– 6 do 8 let

Vpiši se

*S poslanim sporočilom se strinjam s Splošnimi pogoji prijave in prejemanja e-novic, dostopnimi na spletni strani www.theartifex.si.

X-Planet trenerja

Nipke & Amela

Boštjan Nipič & Amela Kurtić

Tvoja učitelja bosta Nipke in Amela. Skupaj boste plesali, peli in repali kot dela Nipke že od malih nog in se zaveda, kako pomembni v življenju so pripadnost, kreativnost in timsko delo. Sedaj predaja svoje znanje naprej.

Nipke kot nekdanji plesalec v plesni šoli Artifex svoje najmlajše člane v skupini X-Planet popelje skozi plesno potovanje, kakršnega je doživel sam. Njegovo načelo je, da nikoli ne smemo pozabiti na otroka v sebi, zato se z mladimi rad igra skozi rap, ples in kreativnost. Nipke predstavlja steber ekipe, ki povezuje različne elemente hip hopa v eni osebi

Amela je svojo plesno pot začela s svojimi 12 leti. Svoje plesno znanje je nadgradila na Umetniški gimnaziji v Ljubljani, smer Sodobni ples. V svoji plesni karieri je dosegla že več zavidljivih dosežkov, na državnem, evropskem in svetovnem prvenstvu, sodelovala pa je pri ustvarjanju večih videospotov, predstav, nastopov itd. Sedaj svoje znanje predaja naprej mlajšim generacijam. Vedno nasmejana in polna pozitivne energije v vlogi pedagoginje, s pomočjo Nipketa, poučuje najmlajše, da se pogumno podajo na pot prvih plesnih korakov